October 30, 2008

Bombastic Bow

Ah ta masna! Oduvek je bila zastitni znak onih koji imaju stila i drze do sebe. Vremenom je sa vrata presla na tasne, cipele i druge delove garderobe, i cinila glavni sastojak svake toalete koja je odisala ekstravagancijom.
Tuleh je ovu sik haljinu do ispod kolena ucinio sjajnom, stavivsi masnu oko vrata, onako nonsalantno vezanu. Roberto Cavali je masnu ovoga puta stavio u sluzbu lente, a Moschino Cheap & Chic je masnu stavio u glavni plan. Ako pak niste ljubitelj ovog bombasticnog detalja, a ipak zelite da ostavite utisak dame od stila, mozete poput Milly, diskretno umesto kaisa zavezati masnu oko struka, umesto kaisa.

Marc Jacobs je citavu kolekciju podredio masnama, kao i Michael Kors.

Christian Lacroix, Givenchy, Chanel i briljantni John Galliano su svoje modele osvezili u vidu masnica na cipelama, u kosi, diskretan detalj na bluzi, i marami vezanoj u masnu.

Chanel, Douglas Hannant, Giambattista ValliOvo su predlozi za one koji bi da budu vise diskretni. Saten masna na cipelama, kravata koja moze da posluzi ako se veze van klasicnih sablona, bros u obliku masne i bluza za poslovne prilike.A ovo su trenuci kada je masna glavni adut...

Pa, uzivajte i kombinujte.
FM

No comments: